Ketos ett steg för steg med 4 måltider

Den ketogena kosten är populär

Eftersom många studier har publicerats under de senaste tio eller femton åren som undersökte ketos med mycket positiva resultat. Särskilt i överviktiga eller diabetiska ämnen. Keto-dieten är inte hög i protein, som Paleo. Den är hög i fettförbrukning, låg i protein och mycket låg i kolhydrater. Det resulterar i att man konsumerar stora mängder smör, grädde, nötter, oljor. Och mycket lite socker, korn, bröd, pasta eller till och med frukt och grönsaker.

KetosdietLättfettdieter kan vara effektiva för att minska kroppsfett. Men låga carbdieter har en stor del av den fettförlust som kommer från visceralt fett, vilket ger en snabbare magsänkning. Inte bara är detta resultat mer estetiskt givande, men det kan vara friskare. För mycket visceralt fett kan orsaka flera metaboliska problem.

Dessutom kommer menyn med en kokbok och en lista över tillåtna livsmedel. Så du vet vad och när du ska anpassa dig. Och du kommer alltid att vara säker på att du alltid äter mat som gör dig bra.

 LDL-struktur förbättras med reducerade kolhydrater

Medan HDL-nivåer ökas med lågkol dieter, kan strukturen av LDL-nivåer (lågdensitets lipoproteiner) i kroppen också förbättras. I grund och botten är de större LDL-partiklarna, desto mindre av dem som svävar runt i kroppen.

På en låg carb diet används fetter som energi istället för kolhydrater. Den metaboliska processen som kallas ketos. Börjar när kroppen anpassar sig för att sänka kolhydratintaget och omvandlar till att bränna fett till energi. Genom att äta väldigt få kolhydrater, stiger insulinnivåerna aldrig för mycket och fet lagring reduceras kraftigt

Eftersom triglyceridhalten höjs av kolhydrater, särskilt enkla sockerarter, minskar dessa kolhydrater och minskar risken för de därmed sammanhängande åkommorna. I dieter med låg fetthalt kan kolhydrater ofta ökas, vilket kommer att öka triglycerider.

LDL-nivåer ökar med låg karbid dieter

Högdensitetslipoproteiner (HDL för korta) eller ”bra” kolesterol. Är bra för din kropp och med höga nivåer hjälper till att säkerställa ett hälsosamt hjärta. HDL hjälper mig att migrera kolesterol från blodet till levern. Där det bryts ner och antingen bortskaffas eller återanvändas av kroppen.

Traditionellt användes denna diet för att behandla neurologiska störningar som epilepsi, Alzheimers och Parkinsons. Begränsningen av kolhydrater maximalt är fyrtio gram per dag får levern att sluta använda glukos. Som en energikälla och ersätter den med det fett som konsumeras. Kroppen går in i det som kallas ett ”ketos” -tillstånd. Vilket minskar frekvensen av epileptiska anfall och andra symtom på neurologiska störningar och bidrar till snabb viktminskning.

Low carb dieter ser en ökning av trötthet, vilket är bra för att höja kroppsnivåerna av HDL. Denna ökning av fett bör bero på hälsosammare fetter, såsom olivolja och nötter.

Låg karb dieter bidrar till viktminskning

Kolhydrater bryts ner av kroppen i glukos (socker). När man äter en hög kolhydratdiet, höjs insulinnivåerna efter en måltid. För att hjälpa till att bryta ner glukosen för energi och återställa blodsockernivån till normalt. Insulin är dock ett fettlagringshormon, och på höga nivåer berättar kroppen att förvara fett.

Ketogen diet hjälper till med hjärnstörningar

Om du tror att du dör, har du några bevis för motsatsen. Studier har visat att du har lider av anfall. Och har en stor minskning av anfall genom att följa en ketogen diet. I en studie såg mer än 38% av barnen på ketogen diet en minskning jämfört med endast 6% från kontrollgruppen.

KetogenDieter behöver näringsrik mat så att de inte riskerar brister. Så mycket fett är bra för att, även om vi inte tror det, innehåller varje cell i vår kropp fett. För att våra kroppar ska fungera ordentligt behöver vi lite fett varje dag. Fett ger oss energi, hjälper oss att bränna kalorier och tillåter oss att absorbera vitaminerna A, D, E och K. Det viktiga är att koncentrera sig på friska fetter som fisk och naturliga oljor som nötter, avokado och kokosnöt.

Låg karbid dieter bidrar till magefettförlust

I motsats till den gemensamma kunskapen finns det några olika typer av fett som gör sina rundor i kroppen. Den typ av fett som många människor tenderar att fokusera på med dieting och motion kallas visceralt fett. Visceralt fett tenderar att ackumuleras i bukhålan runt kroppens inre organ.

Men när du konsekvent skär kolhydrater behöver kroppen inte så mycket insulin. Detta kan ge dem som lider av diabetes mer kontroll över deras insulinnivåer och behov.

Låg karb dieter kan minska blodtrycket

Högt blodtryck är en riskfaktor för många människor, särskilt med ålder. Flera villkor är kopplade till ökat blodtryck, inklusive stroke, hjärtsjukdom och flera andra livshotande sjukdomar. En lågkarb diet reducerar insulinresistensen genom att eliminera blodsockerns spikar. Förbättrad insulinresistens hjälper till att sänka blodtrycket och minska alla därmed sammanhängande risker.

Låg karb dieter hjälp kontroll blodsocker

Blodsocker är en av de främsta bekymmerna för diabetiker när man anpassar eller manipulerar sina dieter, och med rätta det. Att ändra mängden socker i kroppen kan påverka insulinhalterna, vilket kan ha några biverkningar.

Dieter med låg kolhydrater kan hjälpa till att odla små LDL-partiklar, vilket hindrar mer från att flyta runt i blodet. Mindre LDL-partiklar är farligare eftersom de kan flyta runt mer fritt och samla för att täppa upp blodkärlen.

Många aspekter av ketogen diet tycker att det kan vara fördelaktigt att reglera blodsockern och gå ner i vikt. Men känner att många kommer att finna denna regimen för restriktiv för att upprätthålla den på lång sikt. Låg kolhydrat dieter är mycket friska om det finns en balans. Det vill säga om grönsaker ingår i måltider, feta och adekvata proteiner. Lutar mer mot en låg kolhydrat diet som innehåller mellan 20 och 100 gram per dag.

Låg karb dieter minskar triglyceridnivåer

Alla måltider och mellanmål innehåller bara äkta livsmedel. Naturliga utan konserveringsmedel, och har testats och godkänts för att säkerställa en förbättring av människors hälsa och kroppssammansättning. Det är att gå ner i vikt.

Triglycerider är mer än bara ett snyggt ord för fett – det här är specifika fettsyror. Om du inte känner till riskerna med höga nivåer av triglycerider, innehåller de en förhöjd risk för stroke och hjärtsjukdom.

Låg karb dieter minimerar metabola syndrom symtom

Metaboliskt syndrom är inte så mycket av ett tillstånd som det är en förutsättning. Metaboliskt syndrom är en föregångare, och storvarig varning för röda flaggor, av motgående diabetes eller hjärtsjukdom om inga förändringar görs.

Ketos systemet är ett steg för steg med 4 måltider om dagen för att främja viktminskning genom kolhydrater. Inklusive frukost, lunch, mellanmål och middag) kontrollmekanismer.

Symptom på metaboliskt syndrom inkluderar bukfetma, högt blodtryck, förhöjda blodsockernivåer, ökade triglyceridnivåer och HDL-nivåer doppande till lågsidan. Med genomförandet av en låg carb diet kan alla dessa symtom behandlas och förbättras.Keto

Lämna ett svar