SEO, tips och råd för nybörjaren

Tema på webbplatsen

Fokusera användarens uppmärksamhet. Ur en användarupplevelse synvinkel verkar denna utveckling stor. Att öka användarnas uppmärksamhet på resultatbladets kropp. Det är en av anledningarna till att Google ledde till att ändra strukturen på sina sidor. Om användarna är mer fokuserade på sidans kropp (den centrala delen) kommer klickfrekvenserna att vara högre. Detta gäller för annonslänkar men också för organiska länkar. Ur SEO-perspektiv SEOverkar effekten ännu viktigare. Att lägga till en extra annonslänk högst upp på sidan minskar siktningen av SEO-länkar.

Sökmotorn vet hur man identifierar det allmänna temat för en webbplats. Andra verktyg, till exempel Majestic SEO, gör det till exempel möjligt att identifiera. De ämnen som närmar sig webbplatserna genom att ge dem en viss förtroende.

Kvaliteten på referenssidan

Kvaliteten på sidan som gör länken är också nödvändig. Innehållet måste vara användbart för användare och välbyggda. Det är delvis innehållet på den hänvisande sidan som kommer att ge en vinst på din webbplats. De vanliga SEO-inställningarna på den hänvisande sidan borde helst använda sökord. Som är riktade eller nära dem som ska utvecklas på din webbplats. Länkens ankar passar in i dessa olika inställningar som mest påverkar målsidan.

Kärnan i din SEO-strategi kan länkarna som pekar på din webbplats bara gynna dig om de är av bra kvalitet. Dock kan vissa situationer, som en obestämd historia eller snygga konkurrenter, ha ökat dina bakåtlänkar några ovälkomna länkar. Inför den här situationen är det bästa alternativet fortfarande. Att bli av med det och ange samtidigt din goda tro på Google.

En inkommande länk eller backlink. Är helt enkelt en länk till en tredje parts webbplats som riktar sig till din domän. Mottagaren av en sådan länk är vanligtvis den som hänvisar till den som en inkommande länk.

När ska jag avstå från en inkommande länk?

När det gäller SEO är förvärv av backlinks avgörande. Men inte alla länkar är lika. En länk från en domän med låg kvalitet är mer benägna att straffa dig än att värdera dig. Det första steget är att veta hur man identifierar en bra backlink av en dålig inkommande länk. En viktig grund för att bygga ditt externa nät, eller korrigera det.

Tillit Flow av webbplatsen och sidan

Till varje sitt verktyg för att mäta kvaliteten på hänvisningar och / eller bakåtlänkar. Såvitt vi är berörda använder vi Majestics SEO men bortom valet av din analysplattform. Är det vi rekommenderar att förutse vilken länkprofil den här eller den där referensplatsen kan skicka dig.

Först och det här är den viktigaste aspekten, de kan öka trafiken till din webbplats. Faktum är att om någon publicerar en inkommande länk till din webbplats på sin egen webbplats eller blogg. Kommer hans läsare sannolikt att klicka på den. Du kommer att dra nytta av en hänvisning av trafik.

Straffade webbplatser, webbplatser som inte respekterar sina rekommendationer, webbplatser som inte har en bra SEO-synlighet … De tvister som saknas saknas. Begreppet ”Kvalitet före kvantitet” är en av de bästa filosofierna att tillämpa på sin netlänkning. Om du är i tvivel om fördelarna med en nätverksförbindelse, gå din väg!

Håll en blogg med kvalitetsinnehåll

SEO-KedjaStändigt skriva anmärkningsvärda blogginlägg som naturligtvis bjuder in delning. Är ett av de säkraste sätten att skapa länkar på ett naturligt sätt.

Kvaliteten på sajten. Om det finns ett viktigt kriterium är det kvaliteten på webbplatsen och dess innehåll. För att få ett växande rykte på den amerikanska sökmotorn. Är det ganska logiskt att ta bort de webbplatser som motorn sprider sig. Skriv ett kvalitetsblogg inlägg och föreslå det till olika bloggar till vem det skulle passa. Om en av dem instämmer, borde han vara benägen att inkludera en länk till din hemsida.

Temat för webbplatsen är en viktig faktor enligt Google. Faktum är att övningen av att länka sin webbplats med otaliga webbplatser av alla slag är borta. Eftersom Google ska reglera sin lag om nätlänkning. Dess mål att erbjuda sina användare kvalitetssidor som har relevant information. Och rekommenderas av inflytelserika webbplatser om temat för dessa uppgifter.

Dessutom kan länkar också hjälpa dig att förbättra din SEO i sökmotorresultat. Faktum är att de anger för sökmotorerna att din webbplats är auktoritativ i ett visst fält. Ju mer dina inkommande länkar kommer från kvalitetswebbplatser vars myndighet är etablerad, desto bättre blir din SEO.

Denna uppfattning om Trust Flow är ett kvalitetsresultat baserat på relevans och referens förtroendeindex. Med andra ord, i din ansträngning för att utveckla ett kvalitetsnätverk. Kommer denna anteckning att hjälpa till att identifiera de webbplatser och länkar som bäst passar din nätlänks strategi.

Lämna ett svar